Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne
7 foto Hodnocení 37× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
12 foto Hodnocení 107× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
8 foto Hodnocení 54× Jak zpracovat dýni do zásoby? Dá se zamrazit nebo zavařit nasladko či naslano
13 foto Hodnocení 10× Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
7 foto Hodnocení 39× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
7 foto Hodnocení 36× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
7 foto Hodnocení 38× Kvíz na téma vejce: Co vše o nich víte? Přinášíme několik rad a zábavný kvíz
4 foto Hodnocení 16× Jak připravit maso před uložením do mrazáku. 5 pravidel pro zachování kvality
Hodnocení 12× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
Hodnocení 65× Jak správně zamrazit jahody? Poradíme správný postup, aby se plody neslepily a zachovaly si co nejvíce své chuti a vitamínů
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas