Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Video Hodnocení 52× Jak vyrobit dokonalý vanilkový extrakt? Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
Video Hodnocení 579× Jak správně rozříznout vanilkový lusk? Jednoduchý postup předvede videonávod
Buchtičky s krémem: Hrnkové těsto usnadní přípravu vláčných buchtiček a s voňavým vanilkovým krémem chutnají jak od babičky
Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem