Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,04 g |
Tuky | 46,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 86,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Moje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 24 minutami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 32 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 36 minutami
Letní moučník
Marcela0123 před 1 hodinou
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ennia před 2 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 2 hodinami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 2 hodinami
Rýnská roštěná
evosheek před 2 hodinami
Boloňské špagety
Hahan před 3 hodinami
Tématické fráze:
výroba vanilkové zmrzliny,
výroba domácí vanilkové zmrzliny,
recept na ovocnou zmrzlinu,
recepty na ovocnou zmrzlinu,
vodová zmrzlina recept,
domácí vodová zmrzlina,
domácí výroba zmrzliny,
varena zmrzlina,
domácí vanilková zmrzlina,
skořicová zmrzlina,
vanilková zmrzlina recept,
jak vyrobit vanilkovou zmrzlinu,
recept na domácí ovocnou zmrzlinu,
vanilková zmrzlina,
sušená vejce,
výroba domácí zmrzliny z vajec,
jak udělat ovocnou zmrzlinu,
zmrzlina recepty na ovocnou,
výroba domácí zmrzliny,
domácí výroba vanilkové zmrzliny
Suroviny:
cukr vanilkový,
smetana,
žloutek,
cukr,
ovoce
Komentáře (3)