Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Chyby při přípravě marokánek: Zjistěte, jak se jim vyhnout, aby bylo oblíbené cukroví křupavé a zároveň šťavnaté
6 foto Hodnocení 25× Jak udělat krém do vosích hnízd? Poradíme hned několik možností lahodných náplní
Jak udělat čokoládový krém do cukroví: S těmito triky bude hladký a jemný. Hodí se do košíčků, ořechů i lineckého
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Hodnocení 22× Raffaello kuličky: Připravte podle videa nepečené cukroví něžné jako sněhové vločky
8 foto Hodnocení 3× Jak zabránit přilepení pracen k formičce? Jednoduchý tip se vám bude jistě hodit
Video Hodnocení 8× Jak upéct šlehačkové cukroví? Křehké cukroví pouze ze 3 surovin si zamilujete
Video Hodnocení 57× Jak upéct marokánky? Zamilujte se do placiček, které jsou plné sušeného ovoce
Video Hodnocení 25× Usnadněte si zdobení perníčků na maximum. Videonávod vám ukáže použití šablon
Video Krém s moučnou kaší: Recept podle našich babiček se dá výborně využít do košíčků, lineckého i ořechů
Josef Maršálek: Pečení vás naučí trpělivosti a respektu k surovinám i k lidem, nikomu bych nedovolil, aby mi to zprotivil
Číňané před třemi tisíci lety vařili v páře a fritovali, připravovali jídla podobná dnešním a zapíjeli je vínem z prosa