Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
7 foto Hodnocení 8× Jak našlehat vajíčka? Jednoduše, kvalitně a dokonale to dokážeme třemi způsoby
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 6× Jak oddělit žloutky od bílků? S tímto videonávodem to zvládnou i úplní začátečníci
9 foto Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Hodnocení 19× Rakvičky pečené ve formičkách většina lidí zná. Znáte ale i žloutkové cukroví vykrajované?
Hodnocení 150× Žloutkové (rakvičkové) cukroví je dalším oblíbeným druhem. Naučíme vás ho péct i bez formiček
Měsíčky z kakaového těsta s rumovou polevou jsou krásně vláčné, mají výrazné aroma a stačí je připravit týden před Vánoci