Zapomeňte na vážení jídla a počítání kalorií: Hitem internetu je dlaňová metoda hubnutí, kterou má k dispozici každý
Svatomartinské menu téměř bez práce: V horkovzdušné fritéze zvládne křupavou husu, voňavé zelí i perfektní lokše každý
Video Hodnocení 5× Jak oddělit žloutky od bílků? Videonávod vás naučí 4 způsoby a příště budete mistry
5 foto Hodnocení 9× Chyby při přípravě špaget carbonara: Předejděte pochybení a vařte jako Italové
7 foto Hodnocení 8× Jak našlehat vajíčka? Jednoduše, kvalitně a dokonale to dokážeme třemi způsoby
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 9× Jak oddělit žloutky od bílků? S tímto videonávodem to zvládnou i úplní začátečníci
9 foto Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Hodnocení 19× Rakvičky pečené ve formičkách většina lidí zná. Znáte ale i žloutkové cukroví vykrajované?
Hodnocení 155× Žloutkové (rakvičkové) cukroví je dalším oblíbeným druhem. Naučíme vás ho péct i bez formiček
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Sladké třešně zrají: Jejich praskání způsobuje deštivé počasí, na červy a další hmyz platí postřik, na ptáky zakrytí stromu