Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plýtvání jídlem je právem kritizovaný nešvar vyspělé civilizace. Měli bychom se naučit vážit si potravin a zpracovávat je pokud možno beze zbytku. Jednou z možností je další zpracování nezkonzumovaných zbytků pečeného kuřete.

Zkušená hospodyně si se zbytky od stolu snadno poradí. Naše babičky jídlem neplýtvaly, protože na vlastní kůži zakusily, kolik práce dá leccos vypěstovat. Tento způsob je zajisté dobrá výchovná metoda. 

Co se zbytkem pečeného kuřete

Pokud vám zbyde kus nebo odřezky z pečeného kuřete, půjdou velmi dobře zpracovat na další pokrmy.

Nic nemusí přijít nazmar, stačí jen chtít. Jako další inspiraci nabízíme videorecept na těstovinový salát s kuřecím masem, přípravu urychlí využití masa již tepelně zpracovaného.

 
Máte další tipy na využití zbylého pečeného masa? Podělte se o ně s námi v komentáři.

 

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli