Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému Hana Malénková
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá
Hraběnčiny řezy: Oblíbený český moučník z jablek se snadno dělá a chutná božsky. S vlašskými ořechy nebo rozinkami je ještě lepší
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně? Hodnocení 2x před 2 hodinami Jaroslava Oumarová
Dokonalá nádivka do kuřete je kromě výborné chuti také vláčná a nerozpadne se. Vyzkoušejte skvělý recept Hodnocení 6x 5. 2. 2023 Jaroslava Oumarová
Šátečky jsou oblíbeným moučníkem. Správně je naplnit a vytvarovat zvládne podle názorného videa každý Hodnocení 41x 4. 2. 2023 Jaroslava Oumarová
Do jitrnicového prejtu potřebujeme kynutou obyčejnou buchtu. Poradíme, jak ji upéct Hodnocení 8x 4. 2. 2023 Jaroslava Oumarová
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat Hodnocení 5x 1. 2. 2023 Jaroslava Oumarová
Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky Hodnocení 26x 28. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé Hodnocení 2x 28. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Jaké masopustní zvyky a pokrmy měli v oblibě naši předci? Uměli se bavit i dobře jíst Hodnocení 3x 27. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma dort: Co potřebujete vědět, abyste při pečení dortu uspěli Hodnocení 5x 24. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
I v panelákovém bytě můžete připravit některé ze zabijačkových specialit. Vyzkoušejte huspeninu neboli sulc Hodnocení 27x 23. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Jednou z typicky zimních a masopustních dobrot jsou škvarky. Připravit je můžete i v paneláku Hodnocení 11x 22. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Občas se hodí mít doma naložená vejce. Jednoduchým způsobem je naložíme do vodního skla nebo vápna Hodnocení 2x 19. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Různých polévkových nudlí je v obchodech velký výběr, a přesto jsou pro nás ty domácí nejlepší. Poradíme, jak je připravit Hodnocení 34x 19. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne Hodnocení 4x 16. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní Hodnocení 24x 15. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Různé zbytky z ledničky zpracujeme do dalších pokrmů. Jednou z oblíbených možností je quesadilla - plněná tortillová placka Hodnocení 4x 12. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem Hodnocení 4x 9. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Jde připravit dokonalé bramborové hranolky doma? Práce s nimi se nám určitě vyplatí jejich lepší chutí Hodnocení 6x 8. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Hlíva je po žampionech druhá nejoblíbenější pěstovaná houba. Přinášíme šikovné nápady na její kuchyňské zpracování Hodnocení 9x 8. 1. 2023 Jaroslava Oumarová
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod Hodnocení 16x 7. 1. 2023 Jaroslava Oumarová