Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
10 foto Hodnocení 1× Domácí hranolky můžete jednoduše připravit v troubě. Poradíme, jak na to 13. 3. 2025
6 foto Hodnocení 30× Bůček na pečení připravte předem, aby se správně upekl a jeho chuť byla vyvážená 13. 3. 2025
9 foto Hodnocení Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře 12. 3. 2025
11 foto Hodnocení Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám 11. 3. 2025
23 foto Hodnocení 4× Postní jídla mohou být chutná, výživná i lákavá na pohled. Přesvědčíme vás před 5 hodinami
7 foto Hodnocení 3× Staré brambory v kuchyni: Můžete je velmi dobře zužitkovat, inspirujeme vás? 8. 3. 2025
4 foto Hodnocení 2× Kdy a čím potírat záviny? Poradíme vám, jak docílit dokonalých moučníků 8. 3. 2025
7 foto Hodnocení 3× Chcete péct domácí pečivo a nemáte droždí? Vyrobte si jeho náhradu 11. 3. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kuřecí maso jde udělat na mnoho způsobů. Inspirujeme vás chutnými obědy? 7. 3. 2025
5 foto Hodnocení 10× Boží milosti zvládnou i začátečníci. Jedná se o jednoduchý smažený moučník 6. 3. 2025
6 foto Hodnocení 1× Rychlá kari omáčka umí zachránit mnohý oběd nebo večeři. Naučte se ji s námi 2. 3. 2025
4 foto Hodnocení 142× Jak upéct jitrnice? Poradíme, jak docílit dokonale upečených jitrnic bez vytečení 23. 2. 2025
5 foto Hodnocení 1× Aby se vdolky podařily, je nutné zvolit vhodnou mouku. Radíme začátečníkům 21. 2. 2025