Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
6 foto Hodnocení 7× I smažení lívanců má pravidla, která by se měla dodržet, aby se dobrota povedla 27. 6. 2025
10 foto Hodnocení 14× Třešně zavařené bez vody jsou výborné jako polotovar nebo ozdoba pohárů 26. 6. 2025
7 foto Hodnocení V červenci nastává hlavní sklizeň a zpracování letních druhů ovoce, zeleniny i bylin 26. 6. 2025
6 foto Hodnocení Dáváte přednost zmrzlině mléčné, sorbetu nebo nanukům? Připravte si je sami doma 29. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak sušit meruňky, aby nezhnědly? Poradíme nejen začátečníkům, jak na to 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 11× Potřebujete nakrájet dort tak, aby se neporušila poleva? Poradíme 27. 6. 2025
5 foto Hodnocení 40× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou 16. 6. 2025
4 foto Hodnocení 21× Krém zahuštěný želatinou mnohem lépe drží tvar. A zvládnou ho i začátečníci 21. 6. 2025
6 foto Hodnocení Typicky letní bazalku nepoužívejte jen v omáčce na špagety, možností je mnohem více 19. 6. 2025
5 foto Hodnocení 5× Zaskočilo vás, že želatina tuhne dlouho? Odpovědi najdete v našem článku 18. 6. 2025
7 foto Hodnocení 293× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit 4. 6. 2025
11 foto Hodnocení 1× Červen je bohatý na suroviny do kuchyně. Babiččin receptář to dokazuje 25. 5. 2025
15 foto Hodnocení Slané muffiny: Prima chuťovka k svačině i na výlet. Vyzkoušíte je s námi? 23. 5. 2025
5 foto Hodnocení 57× Udělat dortové želé je snadné a rychlé, zvládnou ho i začátečníci 25. 5. 2025