Soutěž Peče celá země 2022 vyhrála Martina! Nabízíme exkluzivní rozhovor s vítězkou, která chystá hříšnou knihu Šárka Adámková
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel před 7 hodinami Jaroslava Oumarová
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii 15. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Zelenina během grilování získá na atraktivitě. Jak ji grilovat, abychom si vždy pochutnali Hodnocení 3x 12. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to Hodnocení 4x 11. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Desatero nejčastějších otázek a odpovědí na téma grilování. Jak a na čem grilovat, různé způsoby grilování Hodnocení 2x 11. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Suflé je zajímavý dezert, ve slané podobě předkrm nebo i lehké hlavní jídlo. S našimi radami z něj nemusíte mít obavy Hodnocení 2x 10. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Koláč sester Tatinových upečete s našimi radami hned napoprvé a perfektně. Bez čeho se neobejdete? Hodnocení 7x 8. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Plněný chléb-chlebové těsto v podobě kapsy nebo závinu je výborným zpestřením a můžeme ho nabídnout i jako pohoštění Hodnocení 3x 8. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Deset otázek a odpovědí ke zpracování rebarbory v kuchyni. Jak ji upravit a co z ní uvařit Hodnocení 11x 6. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Jak připravit nejlepší domácí hamburgery - oblíbené jídlo grilovací sezony. Poradíme s jejich náplní i skládáním Hodnocení 2x 5. 5. 2022 Jaroslava Oumarová
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování Hodnocení 2x 30. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat Hodnocení 3x 29. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Přepuštěné máslo je v domácnosti užitečné a jeho příprava není složitá. Jeho domácí výrobou ušetříte Hodnocení 3x 26. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Poradíme, co s nahromaděnými čokoládovými figurkami nebo vajíčky, na které už není chuť. Zkuste vyrobit domácí studentskou pečeť Hodnocení 3x 25. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Odpovědi na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit? Hodnocení 66x 24. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů Hodnocení 3x 21. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni Hodnocení 2x 17. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Velikonoční tradice, obyčeje a rituály našich předků. Jak se slavilo zmrtvýchvstání a nástup jara Hodnocení 3x 16. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Jak upéct Míša řez nebo křehký tvarohový koláč našich babiček. Nabízíme rady a tipy na korpusy i náplně Hodnocení 3x 14. 4. 2022 Jaroslava Oumarová
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít Hodnocení 3x 12. 4. 2022 Jaroslava Oumarová