Jak připravit tuňákovou pomazánku? Přijde vhod k rychlé svačině či večeři
Jemná a všemi oblíbená tuňáková pomazánka chutná dokonale - ať už na rohlíku, housce či chlebu. Nejenom, že skvěle poslouží k večeři či svačině, ale může se stát i lahodným občerstvením na chlebíčku či jednohubkách.
Pomazánky jsou báječné řešení pro rychlé pohoštění, které zasytí celou rodinu. Recept na tuňákovou pomazánku je snadný a ze základních surovin, které máme vždy v lednici. Jedna surovina pomazánce navíc dodá ten správný šmrnc.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit tuňákovou pomazánku
Tuňáková pomazánka je nejenom chuťově skvělá, ale také plná tělu prospěšných látek. Vyzkoušejte si tento báječný recept:
K přípravě budete potřebovat tyto suroviny:
- Tuňáka z konzervy nejprve nechte okapat.
- Nyní tuňáka v míse rozmačkejte a smíchejte s lučinou, hořčicí, kořením a posekanými kapary.
- Dále přimíchejte nakrájená vejce natvrdo a nasekanou petrželku.
- Pomazánku důkladně promíchejte a podle chuti dosolte či opepřete.
- Podávejte na krájeném čerstvém pečivu a ozdobte bylinkami nebo zeleninou.
Pojďte si vyzkoušet tuto snadnou pomazánku z tuňáka podle videoreceptu, který vám postup předvede krok za krokem. Je bleskově hotová, od teď už vás žádná nečekaná návštěva nezaskočí a pohoštění budete mít na stole během pár minut.
Komentáře