Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná a všemi oblíbená tuňáková pomazánka chutná dokonale - ať už na rohlíku, housce či chlebu. Nejenom, že skvěle poslouží k večeři či svačině, ale může se stát i lahodným občerstvením na chlebíčku či jednohubkách.

Pomazánky jsou báječné řešení pro rychlé pohoštění, které zasytí celou rodinu. Recept na tuňákovou pomazánku je snadný a ze základních surovin, které máme vždy v lednici. Jedna surovina pomazánce navíc dodá ten správný šmrnc.

Jak připravit tuňákovou pomazánku

Tuňáková pomazánka je nejenom chuťově skvělá, ale také plná tělu prospěšných látek. Vyzkoušejte si tento báječný recept:

K přípravě budete potřebovat tyto suroviny

  1. Tuňáka z konzervy nejprve nechte okapat.
  2. Nyní tuňáka v míse rozmačkejte a smíchejte s lučinou, hořčicí, kořením a posekanými kapary.
  3. Dále přimíchejte nakrájená vejce natvrdo a nasekanou petrželku.
  4. Pomazánku důkladně promíchejte a podle chuti dosolte či opepřete.
  5. Podávejte na krájeném čerstvém pečivu a ozdobte bylinkami nebo zeleninou.

Pojďte si vyzkoušet tuto snadnou pomazánku z tuňáka podle videoreceptu, který vám postup předvede krok za krokem. Je bleskově hotová, od teď už vás žádná nečekaná návštěva nezaskočí a pohoštění budete mít na stole během pár minut.

Komentáře