Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Moanka Moanka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Rybičkové pomazánky můžeme připravit z mnoho různých druhů ryb. V tomto receptu použijeme tuňáka, ke kterému přidáme ricottu, mrkev, parmezán a tymián, který nám pomazánku krásně ovoní. Na kousku čerstvého pečiva bude chutnat jistě všem.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 988 kJ /
953 kcal
Bílkoviny58,50 g
Tuky66,62 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 241 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,60 g
Sacharidy27,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce smícháme ricottu, najemno nastrouhanou mrkev (dobrá je v pomazánce i nahrubo), najemno nastrouhaný parmezán a nasekaný tymián. Krok 2: Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do pomazánky. Můžeme ji trochu přisolit, ale opatrně, parmezán je dost slaný. Krok 3: Pomazánku podáváme s dobrým pečivem.

TIP: Další jednoduché recepty s tuňákem

Zveřejněno 8. 2. 2024

Poznámka autorky Moanka

Recept jsem oprášila ze svého sešitu pod nadpisem: svačiny do školy a na výlety. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73pKA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73pKA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, mrkev, sýr ricotta, sýr parmazán strouhaný, tymián, sůl

Přidat fotografie receptu