Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čím ochutit houby? Poradíme, které koření báječně zvýrazní jejich chuť
Zdroj: Freepik, pvproductions

My, Češi, jsme národ vášnivých houbařů a během sezóny je sběr hub naší nejoblíbenější činností. Tyto nasbírané klenoty jsou v kuchyni velmi všestranné a mnoha pokrmům dodají báječnou vůni i chuť.

Houby jsou v českých pokrmech velmi oblíbené, můžeme je připravovat různými způsoby včetně vaření, dušení a grilování, případně je obalovat v trojobalu jako řízek. Lahodně chutnají v omáčkách, v polévkách a také ve spojení s těstovinami.

Čím ochutit houby

Při dochucování hub máte hned několik možností, ale přesto platí, že méně je někdy více.

Pojďte si připravit lahodnou houbovou smaženici podle rychlého videonávodu. Tento oblíbený pokrm je během chviličky hotový a zaručeně si na něm pochutná každý strávník.

Přejeme dobrou chuť.

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli