uvařila 29. 1. 2012 18:34
Příprava
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2012 18:34
Příprava
brambory, mouka hladká, cukr písek, kypřící prášek, jablko, skořice mletá, med, vejce, cukr písek, šlehačka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Jak vybrat kvalitní balené mleté maso? To pravé obsahuje méně než 1 % soli a žádné další přísady, vše najdete na etiketě
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum