Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Ivace64 uvařila 18. 9. 2016 17:06 Bazalkové pesto se sýrem Grand Gusto, sušenými rajčaty a olivovým olejem 0 0 Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 varilamyskakasicku