uvařila 12. 12. 2014 11:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 12. 2014 11:12
mouka špaldová hrubá, cukr třtinový, sůl, mandle, ořechy lískové, máslo, lusk vanilkový, extrakt vanilkový
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 06:56
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Znáte kdoule? Záhadné trpké ovoce z klášterních zahrad dalo název marmeládě