uvařila 12. 1. 2010 17:38
před zapečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2010 17:38
před zapečením
brambory, klobása pikantní, bůček uzený, cibule, brambory, olej olivový, kmín celý, pepř mletý, sůl, kmín drcený, bylinky, koření grilovací, sýr tvrdý
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?
Dokonalý pudink je nejlepší základ do pohárů s ovocem a šlehačkou. Udělejte si domácí!