uvařila 30. 10. 2015 20:09
Do bůčku prořízneme kapsu,ze všech stran osolíme,naplníme a zajistíme nití.Za občasného podlití pečeme přibližně 2 hodiny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2015 20:09
Do bůčku prořízneme kapsu,ze všech stran osolíme,naplníme a zajistíme nití.Za občasného podlití pečeme přibližně 2 hodiny
bůček bez kosti, smetana 33%, rohlík, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, česnek, pepř mletý, sůl, kmín celý, olej, cibule, česnek
Přidáno před 29 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22