Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

30. 10. 2015 21:08

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie17 370 kJ / 4 151 kcal
Bílkoviny165,10 g
Tuky343,06 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 1,41 g
Sůl2,93 g
Sacharidy95,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud si chceme zkrátit čas pečení, můžeme bůček předem podusit v papiňáku. Do papiňáku dáme na rozehřátý olej osmahnout cibuli s česnekem a kmínem.

Poté do hrnce vložíme ze všech stran zatáhnout naplněný bůček, který ke konci otočíme nakrájenou kůží dospod hrnce. Podlijeme 200ml horké vody, osolíme, hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na slabém plameni 25minut.

Po ochlazení hrnec otevřeme a vše přendáme do kastrolu vhodného k pečení. Bůček necháme kůží nahoru, dáme do předehřáté trouby a za častého přelévání šťávou pečeme cca 30minut do měkka.

http://www.toprecepty.cz/recept/22971-zazvorovy-bu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

4. 11. 2015 18:10

Pavel Vaner:Děkuji;-):-K

Pavel Vaner

4. 11. 2015 15:58

Jojojo.Tohle můžu.úplně super.

Anna Kocikova

2. 11. 2015 20:59

Všem za komentáře i hodnocení děkuji:-K


ota:Na Karolínu se sice nedívám:-8ale náplní do bůčku je hrozně moc:yes:Já vždy plním podle toho,co zrovna mám doma v ledničce.Nikdy neplánuji dopředu:-)Prostě když honí mlsná,tak jede sporák na 100%;-)Děkuji:-K

mysulka

1. 11. 2015 20:07

:-p krása:yes::-K

jarka skrobakova

1. 11. 2015 16:48

Drahuško, Ty mi děláš chutě. Vypadá tato bůčková kapsa luxusně:yes::yes::-p:-K

Jiří Žilavý

1. 11. 2015 02:03

Je mi 70,neměl bych asi mastné,ale tento bůček si udělám.

ota

31. 10. 2015 22:32

Tak jsem se díval dne na Karolinu a měla stejný recept.
Ale bůček je vždy jednička, dobře promastí cévy.

ivulinka

31. 10. 2015 19:57

Nádhera, Aničko, ale chuť si musím nechat zajít, protože s bůčkem bych doma nepochodila, leda bych použila jiný kus z vepře:yes:

kutil25

31. 10. 2015 18:32

vyborný recept už se mi zbýhají sliny.:yes:

hosta

31. 10. 2015 15:02

klukodvody: pravda pravdoucí - máš recht:yes:

klukodvody

31. 10. 2015 14:54

No dámy a pánové, nevím jak kdo, ale dobrý bůček je nade vše. Nějak si myslím, že při všech těch bio a semínkách se v 71 letech asi nebudu předělávat. Super receptík. Něco jiného je, když to fakt nejde. :-K:-K:-D:-D:yes::yes:

Colombo65

31. 10. 2015 12:04

:yes::yes::yes:

kumbayo

31. 10. 2015 12:04

Absolutně to nemá chybu. Spolu se selskou roládou jsou to jedny z nejlepších jídel z bůčku. Přidal bych i fotky co má junior "z postupu prací" když vaří.:-):yes:

jarda Kadic

30. 10. 2015 23:03

Anna Kocikova: sem s tou kapsou!:-)):-))

mika59

30. 10. 2015 22:59

Anna Kocikova::yes::yes::-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: buckova kapsa vepřová kapsa s nádivkou kapsa z bucku plněná bůčková kapsa karolína domácí kuchařka plněný bůček nadivka do bucku plněná bůčková špička pečený bucek kapsa bůček kapsa bůčková roláda s nádivkou karolína domácí kuchařka 31.10.2015 jak se dela kapsa z bucku pomalu pecena buckova kapsa pečeny buček s nádivkou karolína plnena kapsa z bucku vepřová kapsa bucek vepřová špička s nádivkou vepřové kapsy z nádívkou buček-kapsa recept nadívaná bůčková špička

Suroviny: bůček vepřový, smetana 33%, rohlík, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, česnek, pepř mletý, sůl, kmín celý, olej, cibule, česnek, voda, režná nit

TopRecepty.cz

Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/64VQ