uvařila 23. 2. 2011 12:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2011 12:56
bůček vepřový, sůl, pepř, česnek, zelí kysané, slanina anglická
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Připadám si jako přežraný hroznýš, říkal Karel Čapek po obědě v české hospodě. Jeho oblíbeným jídlem byly palačinky se špenátem
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Holka u plotny radí: Dušená kuřecí srdíčka na burgundský způsob voní vínem a kořením a snadno se připravují