Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkové závitky se zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 4. 2009 07:18

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

15. 5. 2020 10:09

:yes::yes::-K

Pepa

14. 1. 2015 13:46

Jikotka:
Zahorácký závitek se děla z bůčku a to je podle kuchařských norem.

magdalenka

8. 5. 2013 13:30

Toto je jedno z mojich najobľúbenejších jedál, robím z krkovičky, k tomu zemiaková kaša...

bubak03

23. 2. 2011 14:01

Dělám podobně ale místo slaniny dávám salám. Přidávám foto.

Ivana Ch

14. 9. 2010 10:10

Dělám něco hodně podobného. Krkovičku opepřím a osolím, dám kysané zelí a párek,někdy klobásu ale u nás o ní nikdo nestojí. Zbylé zelí dám kolem závitků a upeču. K tomu br. knedlík.

haston

23. 6. 2010 23:41

to musím ochutnať teraz v sobotu (26.6.2010)!:yes::yes::-p

tejaja

16. 6. 2010 19:09

anjeliček (neregistrovaný/á), pečiem pri strednej teplote, takže okolo 170 °C a cca 30-40 minút. Podľa hrúbky plátkov.
Zemiačky môžu byť len varené, zemiaková kaša alebo pečené v rúre, ako vám chutia. ;-)

anjeliček

16. 6. 2010 12:09

Oooo, to vyberá výýýýborne :-D:-p:yes:
Vrhnem sa na to v nedeľu, len by som chcela vedieť, keďže nie som každodenná kuchárka, ako dlho sa to má piecť a pri koľkoých stupňoch :-D:-D:-D
A so zemiačikmi akými by sa to malo podávať? :-D:-D

BETULINABABCA

17. 2. 2010 18:20

DELAM PODOBNE Z KRKOVICKY PRIDAVAM ANGLICKOU SLANINU A PODLEVAM PIVKEM.JE TO KRASA JEN SE NA TO CLOVEK PODIVA.:yes:

Dagmar Opltová

16. 10. 2009 22:07

Je to dobrota,ale já je podlévám pivem.Jsou výborné.dasa.opltova@seznam.cz:-O

tejaja

1. 8. 2009 10:03

vybusná, díky za fotečku, výborná:yes:

vybusna

31. 7. 2009 15:32

dnes som robila uplne totozny recept, tak som si dovolila pridat foto...zavitky su bozie

Jikotka

19. 4. 2009 14:05

Nějak se mi plaší počítač,odesílá sám,já se ani nedotknu,tak píšu potřetí.Záhorácký závitek se dělá z krkovičky,jak jsem vyčetla za staršího receptu,jinak je stejný postup jako tenhle recept :-p:yes::-D

Jikotka

19. 4. 2009 14:01

Je to výborné a jak říká Jenda je to úplně stejné jako Záhorácký závitek ,tak se ani nemusí dávat recept,myslím si já :-p:-p:-D

Jikotka

19. 4. 2009 13:54

Dnes jsme měli k obědu

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: záhorácký závitek závitky se zelím závin se zelím závitek se zelím záhorácké závitky záhorácký závitek recept bůčkový závitek zavitek z bucku bůčkoví šneci záhorácký závitek z bůčku plněné bůčkové závitky zavitek se se zelím zahoracke zavitky se zelim záhorácký řízek závitky z krkovičky bůčkové závitky plněné zelím vepřové maso dietně záhorácké závitky recept záhorácký závitek se zelím

Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř, česnek, zelí kysané, slanina anglická

TopRecepty.cz

Bůčkové závitky se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmqm