Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
pbarva uvařil 13. 4. 2010 09:18 Celerová pomazánka na několik způsobů 0 0 Červená řepa s křenem Okomentovat
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá