uvařil 11. 5. 2010 10:40
Hotový perník
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 5. 2010 10:40
Hotový perník
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, kakao, prášek do perníku, koření do perníku, marmeláda, poleva čokoládová
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?
Holka u plotny radí: Jak na ořechy plněné karamelovým krémem a polévané čokoládou? Jednoduchý recept funguje už léta
Historie perníčků: Původně se pekly v Egyptě a používaly pro zmírnění zažívacích potíží