uvařila 3. 5. 2011 16:01
hotovou polévku můžeme ozdobit troškou celé řeřichy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 5. 2011 16:01
hotovou polévku můžeme ozdobit troškou celé řeřichy
čočka, salám vysočina, cibule, rajče, brambory, řeřicha, pažitka, masox, sůl, pepř, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Klasický okurkový salát podle ČSN: Typickou sladkokyselou chuť zajistí správný poměr vody, octa a cukru