Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
busy_dad uvařil 25. 4. 2020 12:52 Coleslaw bleskově připravený 0 0 Coleslaw ze špičatého zelí Okomentovat
„Prší-li v den Jan Křtitele, louskáme červivé ořechy nesměle,“ říkávalo se. Co dalšího sdělují pranostiky na červen
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Staročeské perníčky: Potřebují med ve správné konzistenci, voňavé koření a dostatek času na odležení, aby byly vláčné