Chřest s jahodami a mozzarelou
Recept ještě nebyl hodnocenÚžasné spojení je kombinace lahůdkového chřestu, voňavých sladkých jahod a smetanově jemné mozarelly. Musíte jen vychytat dobu, kdy jsou všechny suroviny v nejlepší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Úžasné spojení je kombinace lahůdkového chřestu, voňavých sladkých jahod a smetanově jemné mozarelly. Musíte jen vychytat dobu, kdy jsou všechny suroviny v nejlepší…
Drobné mističky z listového těsta jsou skvělým pohoštěním na různé oslavy. Naplnit je můžeme podle svých chutí - například náplní z několika druhů sýra ozdobené růžovým…
Dejte varit vodu s octem, soli, peprem, bob. listem a jalovcem, az prijde voda k varu, vezmem chobotnici a ponorime ji jen dopolovic a vytahneme. Tento postup opakujeme…
Očištěné ředkvičky nahrubo nastrouháme. Máslo vyšleháme s Lučinou a tvarohem. Uzený sýr také nastrouháme a vše smícháme dohromady. Bylinky nasekáme na jemno, přidáme do…
Žampiony očistíme (já je neloupu, jen papírovou utěrkou důkladně otřu), nožky vykroutíme a kloboučky naskládáme do zapékací misky spodní stranou nahoru.Sýr rozdělíme na…
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s máslem a utřeným česnekem se solí. Bylinkové máslo vložíme pod kůži prsou. Prsa opepříme a potřeme olejem. Vložíme do rozpáleného…
Kuřecí prso rozkrojíme na tenčí plátky a naklepeme. Osolíme, okořeníme a vtlačíme kuličky růžového pepře. Necháme chvíli odležet. Poprášíme moukou a opékáme zprudka na…
Polovinu jahod s cukrem, balzamikem a pomerančovou šťávou projedeme tyčovým mixérem, aby zůstaly kousky jahod. Přidáme pepř. Ochutnáme a případně dochutíme.Jogurt…
Špičaté zelí rozkrojíme podélně na dvě poloviny. Jednu polovinu necháme na příště, v lednici vydrží v mnoho dní. Druhou polovinu rozkrojíme podélně na čtvrtiny a úkosným…
Gazpacho je španělský tekutý salát z čerstvé zeleniny původem z Andalusie. Podává se vychlazené, a to buďto jako studená polévka, nebo jako hustý nápoj v širokých…
Červenou řepu uvaříme doměkka. Necháme vychladit a oloupeme.Ricottu smícháme s limetkovou kůrou, pár kapkami šťávy, špetkou soli a pažitkou, promícháme. Růžový pepř…
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli s kuličkami pepře. Přidáme nakrájené žampiony a chvíli opékáme. Zaprášíme moukou a po chvíli zalijeme mlékem. Omáčku necháme…
Na sádle si zpěníme nakrájenou cibuli a rozvoníme plátky česneku – buď přímo v nádobě hrnce nebo vedle na pánvi a pak tuto směs vložíme do PH. Na cibuli s česnekem…
Olivy scedíme, ale nálev ponecháme. Jeho výbornou chuť budeme potřebovat. Vybereme vhodnou sklenici s uzávěrem.Do sklenice vkládáme olivy, sýr nakrájený na kostky,…
Z mouky, Parmazánu a másla, soli a drceného růžového pepře vypracujte jakoby drobenku. Ideální je na to použít mixér. Do drobenky postupně přidávejte kysanou smetanu.…
Na pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…
Jablko oloupeme, odjadřincujeme, nakrájíme na drobné nudličky. Na pánvičce na malé kousku másla chviličku podusíme, přidáme růžový pepř a necháme vystydnout.Sýr…
2 hodiny předem namočíme rozinky do šťávy z citronu.Jablko nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme rozinky se šťávou, med, olej, chilli vločky a pepř. Necháme…
Uzenou makrelu otevřeme, vyndáme páteř a všechny velké kosti i viditelné kosti menší. Maso zbavené kostí dáme do nádoby procesoru nebo mixéru a rozmixujeme do hladké …
Máte rádi jahodovou marmeládu? Vyzkoušejte ji připravit podle tohoto receptu a jistě si pochutnáte. Sladkou chuť jahod skvěle doplňuje aromatická máta a jemná, lehce…
Kuchyňsky upravené kotlety naložíme na alespoň půl hodiny do oleje, smíchaného s růžovým pepřem, nasekanou šalvějí a citronovým tymiánem. Dáme vařit dýni a brambory v…
Maso jemně naklepeme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a necháme v uzavřené nádobě přes noc v ledničce. V pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opékáme z každé strany 6…
Krevety zakápněte citronovou šťávou a olejem. Ochuťte solí a pepřem. Na pánvi narychlo opečte.Avokádo rozmačkejte vidličkou. Promíchejte s citronovou šťávou, oreganem,…
Krevety očistíme, odstraníme případné střívko a propláchnuté na sítku necháme okapat. Vložíme do vroucí vody a krevety 1-2 minuty povaříme. Jakmile zrůžoví, jsou hotové…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
MasterChef Česko 2022: Sladké moučníky mohou být základem slaných jídel. Je libo frgál se zelím a slaninou nebo vdolky s rajčaty?
Vítězem barmanské soutěže Kinley Grand Cocktail Cup se stal Jaroslav Jeřábek
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč