uvařila 9. 9. 2010 21:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 9. 2010 21:57
cuketa, tuk hera, vejce, rum, šťáva citronová, cukr, mouka polohrubá, mouka celozrnna pšeničná, sůl, anýz, kvasnice, rozinky, mandle
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Pomůže zhubnout a posílí imunitu. Jak jíst květák, aby nenadýmal?
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý