Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Anna Kocikova uvařila 27. 1. 2017 20:06 Domácí hovězí ve "vlastní šťávě" 0 0 část použitých surovin Okomentovat
Jídelníček filmové Barbie: Herečka Margot Robbie musela dodržovat striktní stravovací plán. Základem byl tuňák, zelenina a kuře
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné: Varianta klasické polévky nadchne i odpůrce originálu, její chuť je jemná a lahodná
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer