Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Anna Kocikova uvařila 26. 2. 2015 13:06 Domácí „Šmakoun“ s citronovým pepřem a petrželkou à la bílek v přestrojení 0 0 Po vyklopení z hrnce nařežeme na námi požadovaný tvar a podáváme Okomentovat
Dietní recepty Domácí „Šmakoun“ s citronovým pepřem a petrželkou à la bílek v přestrojení Anna Kocikova 25 min
Jídelní rozmary slavných: Brad Pitt propaguje veganství, ale na tomhle šťavnatém burgeru by si určitě pochutnal