Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
petram uvařila 15. 3. 2012 09:40 Domácí tempeh 0 0 Vše důkladně promícháme (dbáme na čistotu) Okomentovat
Holka u plotny radí: Domácí Lipánek jen ze tří ingrediencí připravíte do 5 minut a zachutná úplně všem
Pečeme s Ivou: Udělat výborné domácí bagety není nic těžkého ani složitého. Pokud jednou vyzkoušíte, přesvědčíte se o tom sami
14 foto Vietnamka Thuy alias Twí radí, jak správně uvařit rýži: Podle pravidla 10:5:5 bude jako od vietnamské babičky