KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Špaldový koláč s červenou řepou, ořechy a krémem z tvarohu a mascarpone Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Johanka128 60 min
Obalené plněné řízky zapečené v pekáčku (3 variace náplní) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 1974andrea 70 min