uvařila 21. 9. 2014 19:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2014 19:39
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, ořechy vlašské, máslo, náplň dortová stilla dolce vaječný koňak, pudink vanilkový, mléko, mléko sušené, cukr moučkový, voda, med, mandlové aroma, potravinářské barvivo
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit
Holka u plotny radí: Dušená kuřecí srdíčka na burgundský způsob voní vínem a kořením a snadno se připravují
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd