uvařila 14. 4. 2014 13:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2014 13:05
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, olej, mléko, rum, kakao, prášek do pečiva, salko, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač, čokoláda na vaření, cukr moučkový, jahody, banán, máslo, žloutek, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, rum, smartflex velvet, potravinářské barvivo modré, potravinářské barvivo růžová, potravinářské barvivo černé, potravinářské barvivo hnědé, potravinářské barvivo červené, muffin, zdobení cukrářské, svíčka dortová
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Jak na dokonalý chleba ve vajíčku: Připravíme jej klasicky na pánvičce i v troubě, nebo slavnostněji v košíčcích na muffiny