uvařil 29. 2. 2016 16:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 2. 2016 16:31
čokoláda, máslo, cukr, mouka polohrubá, vejce, mléko, kakao, prášek do pečiva, máslo, mléko, mouka polohrubá, cappuccino, káva rozpustná, tuk, káva, cukr moučkový, bailey´s
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Retro poháry: Vzpomínáte na pudink s piškoty nebo banán s karamelem?