Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Recept ještě nebyl hodnocenRychlé a lahodné, přesně takové potřebujeme moučníky k nedělní kávě. Dvoubarevná buchta z jednoduchého olejového těsta je vláčná díky pudinkovému krému s tvarohem. Voní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 kJ / 2 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rychlé a lahodné, přesně takové potřebujeme moučníky k nedělní kávě. Dvoubarevná buchta z jednoduchého olejového těsta je vláčná díky pudinkovému krému s tvarohem. Voní…
Nedělní odpoledne přímo vyzývá k tomu dát si voňavou kávu a k ní nějaký dobrý moučník. Mramorová bábovka je absolutní českou klasikou. S tímto snadným receptem ji budete…
Není nad to, zpříjemnit si svůj den dobrou kávou jako z kavárny. Připravte si doma výbornou alžírskou kávu, ve které se snoubí chuť kávy, vaječného koňaku a šlehačky.…
Tradiční italský nepečený dezert z dlouhých piškotů máčených v kávě s krémem ze sýru mascarpone inspiroval mnohé k různým variacím. V této je původní krém nahrazen…
Když se ohlásí nečekaná návštěva a potřebujeme rychle upéct něco dobrého z toho mála, co máme doma, pomůže nám tento recept. Jednoduchá kakaová buchta, příjemně vonící…
Krém připravíme rozšleháním smetany s pomazánkovými másly a cukrem. Na plech rozložíme vrstvu piškotů, které potřeme silnou kávou s rumem. Natřené piškoty pomažeme…
Nejdříve uděláme kávu z rozpustné kávy a 1 lžičky cukru. Necháme vychladnout.Než káva vystydne, připravíme krém: Vyšleháme smetanu a přimícháme k ní tvaroh. Přidáme…
I bez pečení můžeme připravit krásný dort. Stačí k tomu piškoty, oblíbené ovoce, zakysaná smetana a pomazánkové máslo, ze kterého vyšleháme jemný krém. Ovocný dort je…
Na velký plech naskládáme piškoty, jednu řadu.Uděláme krém: ušleháme šlehačky s cukrem a do tuhého krému zamícháme pomazánková másla.Na vyskládaný plech nalijeme…
Nejdříve si uvaříme velmi silnou kávu, do které nalejeme panáka rumu. Tu necháme stydnout. Zakysanou smetanu smícháme s moučkou a mandlovým aromem. Jelikož nám hodně…
Šlehačkové řezy s vůní kávy jsou opravdovou lahůdkou pro fajnšmekry. Tenký kakaový korpus, provoněný kávou a rumem je potřený vrstvou pudinkového krému s máslem a…
Milena řezy si zamilujete na první ochutnání. Vláčný nadýchaný korpus, který nádherně voní kávou, je potřený tvarohovým krémem. Aby to nebyl jen tak obyčejný krém, je v…
Ušleháme žloutky s cukrem a tukem, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi…
Ať už pečete dort nebo jiný zákusek, jistě vám přijde vhod lahodný karamelový krém. Tento jemný máslový krém navíc voní kávou, která se používá při jeho přípravě. Recept…
Chcete se před návštěvou blýsknout luxusním dezertem? Připravte Caffé latte, nikoliv kávový nápoj, ale nadýchané řezy. Chutnají i voní božsky, kromě toho také nádherně…
Korpus: Suché suroviny řádně promícháme, přidáme tekuté a vajíčka, promíchme a nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme asi 25 - 35 minut na 160°C. Než se…
Korpus: Suché suroviny řádně promícháme, přidáme tekuté a vajíčka, promíchme a nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme asi 25 - 35 minut na 160°C. Než se…
Oddělte žloutky od bílků, žloutky vyšlehejte ve vodní lázni spolu s cukrem, dokud nevznikne nadýchaná tužší pěna. Kastrůlek poté ponořte do ledové vodní lázně a opět…
Horké letní dny dají zabrat více než jiné. Lépe se vám budou snášet s touto kávovou zmrzlinou, která osvěží a zároveň dodá energii. Stačí vám jen pár surovin a chvilka…
V mise smichame med,zloutky, skori a olej a vyslehame slehacem. Pridame tu rozpustnou kavu,mouku a sodu a zamichame. Vyslehame bilky s 3/4 sklenici male cukru, a…
Klasické italské tiramisu je velmi oblíbený dezert, který inspiroval k mnoha variacím. Dlouhé piškoty navlhčené kávou můžeme například zkombinovat se smetanovo…
V porcelánové misce zalijeme kávu horkou vodou. Přidáme rum dle chuti.Ve větší míse vyšleháme smetanu, přidáme tvaroh, pomazánkové máslo a cukr.Piškoty máčíme v kávě s…
Nejprve si dáme do vodní lázně rozpustit čokoládu (ne vařit pouze rozpustit) Dále do dvou misek oddělíme žloutky od bílků. Z bílků šleháme sníh. Když je hmota skoro tuhá…
Smícháme pom. másla,smetanu,cukr,ale pozor na zdrcnutí!! Do větší misky dáme kávu a rum a zalijeme vroucí vodou. Do formy nalijeme zhruba třetinu těsta,na to začneme…