Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
marcelka395 uvařila 10. 2. 2010 12:12 Dorty - zdobení 0 0 dorty mojí kamarádky Ivety Mandíkové Okomentovat
10 nejlepších kuchařek pod stromeček: Hříšná čokoláda, atlas chutí celého Česka nebo knedlíkový speciál vás nadchnou
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání