Lotus krémem plněné polštářky z listového těsta
Recept ještě nebyl hodnocenI z trochy zbylých surovin lze vykouzlit na pohled hezký a chutný dezert. Jak píše autorka receptu, zákusek má jen jednu chybu: Je hned pryč!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 22,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 2,50 g |
I z trochy zbylých surovin lze vykouzlit na pohled hezký a chutný dezert. Jak píše autorka receptu, zákusek má jen jednu chybu: Je hned pryč!
I z trochy zbylých surovin lze vykouzlit na pohled hezký a chutný dezert. Jak píše autorka receptu, zákusek má jen jednu chybu: Je hned pryč!
Hledáte inspiraci pro zdobení dortu? Tudy vede jedna z cest. Desítky krásně nazdobených dortů a navíc pozvání do galerie hotových úžasných dortů připravených v…
Nemusíte vždy chystat složité a zdlouhavé moučníky, abyste u rodiny či návštěvy zazářili. Jednoduché věci mají své kouzlo, to věděly už naše babičky. Upečte jednoduchou…
Rychlý a chutný tip na podzimní barevný oběd. Zdravé luštěniny v fazolovém guláši, který není nijak zahuštěný, ale i tak chutná výborně. Skvěle zasytí i zahřeje.…
Hovězí tatarák všichni jistě znáte. Ale co takhle zkusit vegetariánský ze sušených rajčat? Rozhodně nebudete litovat. Skvěle dochucený česnekem, balsamikem a bazalkou a…
Lahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut. Po upečení necháme vychladnout. Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý…
Piškotová hmota: 6 lžic pískového cukru utřeme se 6 žloutky, přidáme 6 lžic polohrubé mouky a nakonec lehce vmícháme sníh ze 6 bílků. Rozetřeme na pečící papír na plech…
Při jakékoliv slavnostní události nesmí chybět ideálně velký tác s jednohubkami různých druhů. V tomto receptu můžete načerpat inspiraci. Nabízí spoustu variant, které…
Řepu dáme do vody vařit a vaříme do doby, než nám změkne. Poté ji necháme vychladnout a oloupeme ji. Pomocí tyčového mixéru uděláme z oloupané řepy, mléka a jogurtu pyré…
V míse smícháme všechny suché ingredience, přidáme vajíčka rozkvedlaná ve vodě a nakonec ruční metličkou vmícháme majonézu. Nalijeme do pekáčku 23x32 cm na řezy nebo…
korpus upečeme, krém ušleháme, marmeládu otevřeme, potahovku uhňácáme. ;)
KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Na výrobu křehkého žloutkového cukroví nám stačí pár surovin. Je ovšem potřeba těsto důkladně vyšlehat a poté trpělivě čekat, až se upeče, a neotvírat předčasně troubu.…
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky, cukr, máslo a vanilkový cukr vyšleháme do pěny. Přidáme mouku, prášek do pečiva, rum a mléko. Smícháme a opatrně vmícháme sníh z…
Tvaroh utřeme s mlékem a podle chuti osladíme. Mouku smícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, práškem do pečiva a kakaem. Přidáme olej, vlažnou vodu, vejce,…
Z ingrediencí na piškot vyšleháme těsto a upečeme piškot. Až vychladne, tak jej potřeme marmeládou. Připravíme si krém, tak že svaříme mléko a mouku na kaši a až…
Ledové řezy každého zaujmou na první pohled. Tolik vrstev, a každá trochu jiná! Světlý a tmavý máslový krém, navrstvený na piškotovém korpusu je korunovaný nadýchanou…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami