Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
Merylas uvařila 30. 1. 2010 14:36 Dorty - zdobení 0 0 11. Ořechový dort s pudinkovým krémem Okomentovat
Pět kroků k dokonalé houbové smaženici: Báječná je z hříbků i z lišek, houby se musí dostatečně podusit a vejce je lepší prošlehat
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka