uvařila 8. 9. 2010 10:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 9. 2010 10:44
kotrče, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, voda, mouka hladká, máslo, česnek, majoránka, pepř mletý, kmín drcený, sůl
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou je neuvěřitelně vláčný a křehký, vůni rumu a vanilky prostě neodoláte
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?