Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Anna Kocikova uvařila 3. 5. 2011 16:05 Dušená rýže v papiňáku 0 0 Bylinková rýže pro Rebeku Okomentovat
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Domácí vepřovou šunku připravíte v šunkovaru i bez něj v běžném velkém hrnci, stačí jen jedna dostupná pomůcka
Francouzský král Ludvík XIII. zahradničil, pěstoval zeleninu a už v 10 letech dokázal uvařit mléčnou polévku