uvařila 12. 12. 2010 17:10
po vyndání z pekárny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 12. 2010 17:10
po vyndání z pekárny
cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med, sirup javorový, mandlové aroma, voda, tuk ztužený
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Souboj kuchařských velikánů: Punčochář, Kašpárek a Forejt si to rozdají se svými slavnými kolegy před živým publikem
Sezona chřestu začíná! Uvařte si jej třeba jako hrášek podle receptu od M. D. Rettigové
I obyčejný salát může být věda. Ovládněte základní principy jeho přípravy