Oprava sraženého krému
Recept ještě nebyl hodnocenMilé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak…
Sváteční dezert s názvem střecha vypadá opravdu skvěle. Většinou se připravuje z Bebe sušenek, protože příprava je snadná a rychlá. Pokud si ale chcete dát záležet,…
Opilého Izidora zná většina z nás jako mini dortík nebo plněný košíček na vánoční tabuli. Pracnost receptu vás může vyděsit, ale nebojte, tři vrstvy jsou hotové za pár…
Univerzální domácí čokoládová poleva najde skvělé uplatnění při polévání moučníků, dortů i cukroví. Díky vodní lázni bude čokoládová poleva hladká, jemná a lesklá.
Kávové řezy jsou doslova perfektním moučníkem nejen pro nedělní návštěvu ke kávě. Řezy s výborným kávovým krémem a čokoládovou polevou nejsou náročné na přípravu a budou…
Cuketu nastrúhame najemno.Vajcia vyšľaháme s cukrom a pridáme ostatné suroviny. Dobre premiešame.Cesto vylejeme na vymastený plech a pečieme v rúre pri 180°C.Vo vodnom…
Koláčky s tvarohovou či makovou náplní patří mezi nejoblíbenější klasiku, kterou nám s láskou pečou babičky i maminky. My pro vás máme rychlou verzi z těsta, které…
Smažený kuřecí řízek v trojobalu je oblíbená česká klasika. Můžete si ho vzít s sebou na výlet, nebo si ho dát k nedělnímu obědu. Pochutnejte si na něm s jemnou…
Nejdříve našleháme tuhý sníh se špetkou soli, troubu předehřejeme na 180st. a nachystáme kulatou formu(v mém případě průměr 26cm) = při zavírání formy připevníme na dno…
Hrníčkové recepty jsou velmi oblíbené pro jednoduchou přípravu a takřka vždy vynikající výsledek. Zkuste tentokrát verzi s ananasem a kokosem. Tato kombinace spolu…
Kávový krém můžeme použít nejen jako náplň dortu a jeho zdobení. Je ideální k náplni rolád i křehkého pečiva. Pokud ho chcete použít k plnění vánočního cukroví, zavařte…
Nepečeného cukroví není nikdy dost. Zkuste třeba recept na oblíbená kávová zrna - vláčné cukroví pro milovníky kávy a rumu. Ať už zvolíte jednodušší variantu bez polevy,…
Tyto lahodné řezy kombinují nadýchané piškotové těsto s tvarohovou krémovou náplní a bohatou čokoládovou polevou. S jejich jemnou a bohatou chutí jsou tvarohové Míša…
Těsto: Z bílků a citronové šťávy vyšleháme tuhý sníh. Potom postupně vešleháme do sněhu polovinu cukru. Dále ušleháme žloutky s druhou polovinou cukru, a ty po malých…
Piškot:Ušleháme celé vejce s cukrem do pěny a přimícháme zlehka přes síto mouku s práškem do pečiva. (Kdo chce, tak nejdříve tuhý sníh, do něho cukr+žloutky a nakonec…
Na krém si si v kastrůlku za stálého míchání svaříme šlehačku, sýr, žloutky, máslo a trochu soli. Necháme vychladit( můžeme do druhého dne) a pak vyšleháme. …
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Mouku dat na val, nastrouhat tuk. Pridat sul, cukr, vejce, vodu s octem a vypracovat vlacne testo. Nejlepe podsypat moukou, dokud se nelepi na ruce. Dat do micro sacku…
Nadýchanou pařížskou šlehačku zná asi každá hospodyňka, ale co takhle pařížský krém? Přinášíme vám roky osvědčený recept podle cukrářských norem, který se vám vždy…
Jistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
Jistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
Čokoládové bonbony s typickou hořkosladkou chutí, kterou vytváří rum uvnitř pralinky. Díky tomuto receptu můžete oblíbenou pochutinu vytvořit i doma. Rumu dejte podle…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami