uvařila 6. 10. 2015 14:49
palačinku dozdobíte nejlépe rozpuštěnou hořkou čokoládou s vysokým obsahem kakaa :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 10. 2015 14:49
palačinku dozdobíte nejlépe rozpuštěnou hořkou čokoládou s vysokým obsahem kakaa :-)
vejce, banán, cukr kokosový, skořice, kypřící prášek, olej kokosový, čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na masopustní boží milosti? Zkuste je s vínem a skořicovým cukrem!
Hit sezóny: Domácí fermentace! Přinášíme snadný návod, jak na to
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky