Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
vybusna uvařila 19. 9. 2010 21:08 Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini vybusna 90 min
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Omeleta se selskou bramborovou náplní a medvědím česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Merylas 30 min