uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
kapr, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, cibule, ocet, voda, cukr, sůl, pepř celý, bobkový list,
Přidáno před 52 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Retro okénko: Kakaové Pikao původně sloužilo k ochucení nápojů a jedna tuba stála 3 Kčs
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku