Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínka hořčičná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 877 kJ /
449 kcal
Bílkoviny28,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky28,50 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené9,50 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

Houby na kyselo

Houby na kyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Chodit do lesa a sbírat houby je náš oblíbený národní sport. Když už nás omrzí obyčejná houbová smaženice, je dobré si houby zakonzervovat. Takto připravené jsou…

Kocmax

45 min

Utopenci Videorecept

Utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Houbové pečenáče

Houbové pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout. Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout. Na dno zavařovací sklenice dát…

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Končí léto a na zahrádce máte rajčata, která už nestihnou dozrát? Způsobů, jak si s nimi poradit, je několik. Například z nich můžete připravit tuto zajímavou čalamádu s…

cardanka

60 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché, očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Sladkokyselé houby

Sladkokyselé houby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si nálev - vodu s octem, solí, cukrem a kořením svaříme, necháme vychladnout a přecedíme. (Pokud máte, je vhodnější koření vařit ve vajíčku na čaj, nálev pak…

Sterilované bílé zelí

Sterilované bílé zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Obohaťte svůj jídelníček křupavým sterilovaným bílým zelím, pečlivě uloženým do sklenice pro zachování jeho čerstvosti a chuti. Tento klasický pokrm je ideální jako…

MiskaM

50 min

Lák na okurky

Lák na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Milujete kyselé okurky a ještě jste si na ně netroufli? S tímto receptem to půjde téměř samo a budete na sebe pyšní. Stačí jen očistit okurky, připravit jednoduchý nálev…

marketaC

30 min

Nakládané houby v octě

Nakládané houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Vodu na nálev můžeme převařit a pak necháme zcela vychladnout. Očištěné a nakrájené houby opláchneme a dáme vařit do osolené vody s trochou octa. Povaříme bez…

StandaCB

90 min

Sterilované červené kapie

Sterilované červené kapie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sterilované červené kapie jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť léta po celý rok. Jsou nejen praktické pro rychlou přípravu pokrmů, ale také chutnou a zdravou volbou,…

MiskaM

60 min

Klasická hořčice (domácí)

Klasická hořčice (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hořčice je snad jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dochucovadel. Její použití je opravdu všestranné, s její pomocí může vylepšit pomazánky, dipy, nebo ji…

cathleen

20 min

Květák ve sladkokyselém nálevu

Květák ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud již nevíte jak zpracovat zeleninové přebytky, uchovejte je do chladných zimních dnů. Takový naložený květák ve sladkokyselém k nálevu vám zajisté přijde k chuti.…

MiskaM

55 min

Nakládaná křepelčí vajíčka

Nakládaná křepelčí vajíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Chutnají-li vám utopenci, vyzkoušejte naložit do sladkokyselého nálevu vajíčka. Tady jsou použita maličká křepelčí vejce, která budou výborně chutnat, a navíc jsou i…

redwinn

80 min

Okurky velmi dobré

Okurky velmi dobré

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zavařené okurky patří do každé správné české domácnosti. Vyzkoušejte tyto, a možná už jiné nikdy dělat nebudete. Jsou malé, křupou a nálev je výborný. Na rozdíl od…

yanull

60 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…

Anna Kocikova

80 min

Domácí kysané zelí - salátové

Domácí kysané zelí - salátové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sklenice kysaného zelí vám vydrží v chladu celou zimu. Kvašená zelenina podporuje trávení, zachovává cenné látky a obsahuje vitamíny. Připravte si pár sklenic podle…

Merylas

60 min

Salát ze zelených rajčat na zimu

Salát ze zelených rajčat na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Užijte si svěžest léta po celý rok s tímto sterilovaným salátem ze zelených rajčat, který chutná jako čalamáda. Tento lahodný a křupavý salát, obohacený vybraným kořením…

pavelk

40 min

Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli…

Znojemské okurky Videorecept

Znojemské okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znojemské okurky - to je pojem. Pro mnohé z nás je to ta nejoblíbenější nakládaná zeleninová příloha. Stačí mít připravené čerstvé okurky, vyladěný sladkokyselý nálev,…

kedlubna

158 min

1 2 3 7