uvařil 17. 1. 2017 06:14
Karbanátky s goudou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2017 06:14
Karbanátky s goudou
maso vepřové mleté, vejce, cibule, hořčice dijonská, česnek, strouhanka, sýr gouda, pepř, sůl, olej, brambory, máslo, mléko, cibulka jarní
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Byliny v kuchyni: Lichořeřišnice vyléčí zánět a skvěle ochutí salát i polévku