Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s goudou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 1. 2017 07:14

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 854 kJ / 1 399 kcal
Bílkoviny111,76 g
Tuky52,98 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,28 g
Sacharidy112,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept s fotopostupem také na http://www.mojetara.cz/recipe/karbanatky-se-syrem-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

17. 1. 2017 10:35

tejaja:
Smažím i zcela neobalované:yes:
Ano, dělám je stejně jako vy:yes: :yes:
Ale smažím i stejně jako hodně kuchtíků, tedy v trojobalu:yes::yes::yes:
No a oblíbenost jídla mančaftem je vyjádřena počtem palců, že:-D

zizala zizala (moderátorka)

17. 1. 2017 10:33

casino: Pravda, řízky po určité době přestanou být křupavé, protože se zapaří. Já je tam uchovávám jen po dobu, než dosmažím i ostatní a to jim neškodí. Na knedlíky je to ale bezvadné. :-) Harapák? Jsou různé velikosti a je to jen mísa s víkem. Ale každý podle sebe, samozřejmě :-*

tejaja tejaja

17. 1. 2017 10:22

casino: U nás sa fašírky nikdy nebalili do trojobalu, len do strúhanky.;-)

casino casino

17. 1. 2017 10:19

zizala:
Může to být dobrá věc, ale i tak je to další "harapák" v kuchyni;-) Pár termosek mám, ale stejně jídlo v hrnci zabalím do utěrky a zastelu do peřin, že ať si schrupne:-D Ano, není to moc košer (stejně jako uchovávat řízky v uzavřené nádobě), ale je to staletími ověřené:yes:
No, a na těchto sýrových karbanátcích je "objevné" aspoň to, že se nebalí ani do trojobalu, ani do peřin:-D:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

17. 1. 2017 09:36

Na uchovávání řízků, knedlíků a podobně v teplém stavu slouží výborně termohrnec, mně už mnoho let ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s goudou co s goudou karbanatky v alobalu karbanátky neobalovane mleté maso s goudou karbenátky s goudy recepty z goudy mletý řízek se sýrem neobalovaný recept se strouhanou goudou recept s mletým masem,jablky a goudou mleté maso s goudou recept harapák

Suroviny: maso vepřové mleté, vejce, cibule, hořčice dijonská, česnek, strouhanka, sýr gouda, pepř, sůl, olej, brambory, máslo, mléko, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Karbanátky s goudou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoK2