uvařil 7. 3. 2015 19:23
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 3. 2015 19:23
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
kost hovězí morková, hruď hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, pórek, pepř, koření nové koření, sůl, játra vepřová, strouhanka, vejce, majoránka, květ muškátový, cibule, česnek, pepř, sůl, mouka hrubá, vejce, pepř, sůl
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Jak na dokonalý tvarůžkový tatarák: Zkuste fígl s máslem podle receptu z pořadu Prostřeno!
Tři tipy, jak využít zbylé řízky z kapra: Pikantní pečenáče nebo snadná pomazánka přijdou vhod i mezi svátky
Kuře z jednoho pekáčku: Večeře skoro bez práce ve třech různých variacích. Zvládnete to levou zadní!