uvařila 17. 12. 2023 07:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 12. 2023 07:15
čokoláda bílá, smetana ke šlehání, med, esence vanilková, smetana ke šlehání, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, čokoláda hořká, olej rostlinný, čokoláda hořká, smetana ke šlehání
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo