Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makový tmavý pšenično-žitný chléb

Chleba je tmavý a přesto, že neobsahuje světlou mouku, pěkně vyběhne a je hodně lehký. To, že je v něm celý mák, poznáte hned na upečeném bochníku. Nejen střída uvnitř, ale i samotná kůrka je zvenčí tečkovaná makovými semínky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 200 min

200 min (200 min příprava)

5. 6. 2024 09:29

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 773 kJ / 2 097 kcal
Bílkoviny61,97 g
Tuky28,55 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy380,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

7. 6. 2024 09:17

RubyRom: nejen zajímavě vypadající :-) ale také zajímavá chuť ;-) Mák při jídle jemně a nerušivě v zubech křoupne :-8

RubyRom RubyRom

5. 6. 2024 21:43

Zajímavý recept s tím mákem. :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, olej, sůl, kmín celý, vločky ovesné, mák, kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Makový tmavý pšenično-žitný chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprN1