uvařila 22. 1. 2014 20:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2014 20:59
vejce, cukr krupice, tuk, mouka polohrubá, mléko, kypřící prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, smetana zakysaná, škrob kukuřičný, cukr moučkový, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, borůvky
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz