Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
RubyRom uvařila 13. 12. 2024 06:30 Králičí maso s dýní na šalotce a česneku (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Grilovaná kukuřice od utržení po gastrozážitek: Díky předvaření je šťavnatá a ochucené máslo ji na závěr doladí k dokonalosti
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 35 min
Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bibinka 60 min